Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους σας διευκολύνει:

1.  Μέθοδος Αντικαταβολής: (ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας) 

Μπορείτε να επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή σε περίπτωση που θέλετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοση της.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει χρέωση 4,00 για την Αττική, 6,00 για την επαρχία και 8 για δυσπρόσιτες περιοχές.


 

 

2.  Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα: (ισχύει για Ελλάδα και εξωτερικό) 

Το bstudio.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa και MasterCard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα
συστήματα
online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας (αριθμός κάρτας, ημερομηνία λήξης, CCV ) προκειμένου να καταχωρηθεί το αίτημα παραγγελίας σας.

 

3.  Πληρωμή Μέσω Paypal: (ισχύει για Ελλάδα και εξωτερικό) 

Το PayPal είναι μία online υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet και θεωρείται ως ένας από τους πιο δημοφιλείς και ασφαλείς τρόπους πληρωμής.

Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία PayPal
κάντε κλικ
 εδώ.


 


4.  Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό: (ισχύει για Ελλάδα και Κύπρο)

Το bstudio.gr σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε εξόφληση της παραγγελίας σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία θα πρέπει να προχωρήσετε σε κατάθεση ολόκληρου του ποσού  σε μια από τις παρακάτω τράπεζες:

ALPHA BANK      

PEIRAIOS BANK    

EURO BANK      

Όνομα Δικαιούχου: bstudio.gr

Στην αιτιολογία θα πρέπει να υπάρχει το επώνυμό σας καθώς και ο αριθμός παραγγελίας σας.

δέσμευση ων προϊόντων ισχύει για 3 εργάσιμες ημέρες.

Ο αριθμός του λογαριασμού για να προχωρήσετε στην κατάθεση θα εμφανιστεί και στην οθόνη σας αμέσως μόλις επιλέξετε την τράπεζα που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε την κατάθεση. 

Σε περίπτωση που η εξόφληση της παραγγελίας σας δεν ολοκληρωθεί μέσα στο χρονικό περιθώριο των 3 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα. 

Όλοι οι παραπάνω τρόποι πληρωμής ισχύουν ανεξαρτήτως όγκου και βάρους.