Πολιτική Επιστροφών

ΕΛΛΑΔΑ:

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη προς παραλαβή από το κατάστημα Γενική Ταχυδρομική της περιοχής σας και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν.

Η εταιρεία μας σας δίνει την διευκόλυνση να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας μέσω Γενική Ταχυδρομική courier με χρέωση 4€.

Η διαδικασία επιστροφής του προϊόντος σας είναι πολύ απλή.

Αρχικά συμπληρώστε την φόρμα επιστροφής που βρίσκεται μέσα στην παραγγελία σας προκειμένου να μας ενημερώσετε για τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε. Κατόπιν, εσωκλείστε το έντυπο και την απόδειξη αγοράς στο δέμα που θα μας επιστρέψετε.

Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση μπορείτε να καλέσετε την Γενική Ταχυδρομική courier της περιοχής σας και να ζητήσετε παραλαβή από τον χώρο σας. Εναλλακτικά μπορείτε να απευθυνθείτε στο πλησιέστερο κατάστημα Γενική Ταχυδρομική και να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας απευθείας από εκεί με εντολή χρέωσης παραλήπτη.

Η χρέωση των 4€ καταβάλλεται από εσάς με μετρητά στον εκπρόσωπο της Γενική Ταχυδρομική κατά την παράδοση της νέας παραγγελίας αντικατάστασης η οποία αποστέλλεται από εμάς αμέσως μόλις λάβουμε στην αποθήκη μας την επιστροφή της αρχικής σας παραγγελίας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να γίνει επιστροφή χρημάτων, σημειώνετε πάνω στην φόρμα επιστροφής ότι επιθυμείτε να γίνει επιστροφή χρημάτων σε μια από
τις συνεργαζόμενες τράπεζες
 (Alpha Bank, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς) και μας αναγράφετε το όνομα δικαιούχου και τον αριθμό λογαριασμού (IBAN) στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Η επιστροφή του ποσού γίνεται μέσα στις επόμενες 7 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Σε περίπτωση κατάθεσης σε διαφορετική τράπεζα, το έμβασμα το επιβαρύνεται ο Δικαιούχος (Πελάτης) και όχι ο Καταθέτης (bstudio.gr).

Για επιστροφές ποσού κάτω των 10€ η επιστροφή μπορεί να γίνει μόνο σε λογαριασμό (ibanAlpha Bank,Euro Bank και Πειραιώς.Σε κάθε άλλη περίπτωση η διαφορά ποσού θα δίνεται ως πιστωτικό. 

Η χρέωση της επιστροφής σας (4€) αφαιρείται από το συνολικό χρηματικό ποσό της επιστροφής σας.

Η χρέωση επιστροφής (4€) ισχύει μόνο εφόσον επιλέξετε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας προς εμάς μέσω Γενική Ταχυδρομική courier.

Εναλλακτικά μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών με δική σας ευθύνη και χρέωση.

Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξολοκλήρου την
εταιρεία.

  • Η διεύθυνση στην οποία θα αποστείλετε το προϊόν είναι:  Ν. Πλαστήρα 7, Αγίοι Ανάργυροι, 13561, 2102314353

 

ΚΥΠΡΟΣ:

 Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που η παραγγελία σας θα φτάσει στο κατάστημα Γενική Ταχυδρομική της περιοχής σας και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν.

Τα έξοδα επιστροφής καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής επιβαρύνουν εσάς. Σε περίπτωση κατάθεσης σε διαφορετική τράπεζα, τα έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνεται ο Δικαιούχος (Πελάτης) και όχι ο Καταθέτης (bstudio.gr).

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων για μέρος ή για το σύνολο της παραγγελίας σας, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς και το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας εντός 7 εργάσιμων ημερών από την
ημέρα παραλαβής της επιστροφής σας στην
αποθήκη μας.

 Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξολοκλήρου την εταιρεία.

 ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ:

 Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη προς παραλαβή από το κατάστημα της τοπικής μεταφορικής υπηρεσίας και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν.

Τα έξοδα επιστροφής καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής επιβαρύνουν εσάς. Σε περίπτωση κατάθεσης σε διαφορετική τράπεζα, τα έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνεται ο Δικαιούχος (Πελάτης) και όχι ο Καταθέτης (bstudio.gr).

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων για μέρος ή για το σύνολο της παραγγελίας σας, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς και το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της επιστροφής σας στην αποθήκη μας.

 Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξολοκλήρου την εταιρεία.

 Απαραίτητες προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής / αντικατάστασης είναι:

  • Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη προς παραλαβή. Σε περιπτώσεις υπέρβασης του χρονικού αυτού πλαισίου, διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχθούμε την επιστροφή

  • Tο προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε, χωρίς φθορές, χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος), πλήρες και εντός της συσκευασίας του με όλες τις ετικέτες του (π.χ. αυτοκόλλητα, σήμανση μάρκας κλπ) ενώ στο δέμα θα πρέπει να περιέχεται και η απόδειξη αγοράς.

  • Αναφορικά με όλα τα προϊόντα που σχετίζονται με την υγιεινή – π.χ. μαγιό, εσώρουχα κλπ) θα πρέπει να μην έχει παραβιαστεί ή και φθαρεί η συσκευασία τους και να μην έχει αφαιρεθεί το προστατευτικό αυτοκόλλητο υγιεινής.  Για λόγους υγιεινής, δεν πραγματοποιούνται επιστροφές σε σκουλαρίκια.

  • Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να
    αποφευχθεί τυχόν ζημιά και η ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

  • Η διεύθυνση στην οποία θα αποστείλετε το προϊόν είναι: Bstudio.gr, Ν. Πλαστήρα 7, Αγίοι Ανάργυροι, 13561, +30 212 104 72 75