Τρόποι Αποστολής

ΕΛΛΑΔΑ:

Αττική: Η αποστολή των προϊόντων σας γίνεται με την ΤΝΤ, ενώ το κόστος της αποστολής για την Αττική είναι 3,50€. Η αποστολή είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 100€, ανεξαρτήτως του όγκου της παραγγελίας σας.

Επαρχία: Η αποστολή των προϊόντων σας γίνεται με την ΤΝΤ, ενώ το κόστος της αποστολής για την επαρχία και δυσπρόσιτες περιοχές είναι 7,50€. Η αποστολή είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 150€, ανεξαρτήτως του όγκου της παραγγελίας σας.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει χρέωση 4,00 για την Αττική, 6,00€ για την επαρχία και 8€ για δυσπρόσιτες περιοχές.

ΚΥΠΡΟΣ:

Η αποστολή των προϊόντων σας γίνεται με την ΤΝΤ, ενώ το κόστος της αποστολής είναι 25€. Η αποστολή είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 300€, ανεξαρτήτως του όγκου της παραγγελίας σας.

ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ:

Η αποστολή των προϊόντων σας για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης γίνεται με την ΤΝΤ και το κόστος αποστολής είναι 25€, ανεξαρτήτως του όγκου της παραγγελίας σας.

Η αποστολή των προϊόντων σας για χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης γίνεται με την ΤΝΤ και το κόστος αποστολής είναι 45€, ανεξαρτήτως του όγκου της παραγγελίας σας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ:

Οι παραγγελίες εντός Αττικής παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπου χρειάζονται 3-5 μέρες.

Οι παραγγελίες για Κύπρο παραδίδονται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες. Όλες οι παραγγελίες επεξεργάζονται την ίδια μέρα και παραδίδονται στην εταιρία courier την επόμενη εργάσιμη (* εξαιρούνται Αργίες και Σαββατοκύριακα) εφόσον η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί μέχρι τη 13:00.

Οι παραγγελίες για χώρες εντός Ευρώπης παραδίδονται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες, ενώ για χώρες εκτός Ευρώπης μέσα σε 6-11 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση καθυστέρησης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο customerservice@bstudio.gr ή τηλεφωνικά στο +30 6947965820 σε εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Sample Text