Τρόποι Αποστολής

ΕΛΛΑΔΑ:

Η αποστολή των προϊόντων σας γίνεται μέσω της εταιρίας ΕΛΤΑ και είναι δωρεάν για παραγγελίες από 80€, ενώ τα έξοδα αποστολής είναι 4,5€ για
παραγγελίες κάτω των 40€, ανεξαρτήτως αξίας και όγκου της παραγγελίας σας.

ΚΥΠΡΟΣ:

Η αποστολή των προϊόντων σας για την Κύπρο γίνεται μέσω της εταιρίας Γενική Ταχυδρομική και επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 10€ ανεξαρτήτως όγκου της παραγγελίας σας.

Για παραγγελίες από 150€ και άνω η αποστολή είναι δωρεάν ανεξαρτήτως όγκου της παραγγελίας σας.

ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ:

Η αποστολή των προϊόντων σας για τις υπόλοιπες χώρες γίνεται μέσω ΕΛΤΑ και παραδίδεται μέσω της απλής τοπικής μεταφορικής υπηρεσίας, ενώ επιβαρύνεται
με έξοδα αποστολής 15€ ανεξαρτήτως όγκου της παραγγελίας σας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ:

Οι παραγγελίες εντός Αττικής αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ και παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπου χρειάζονται 3-5 μέρες.

Οι παραγγελίες για Κύπρο παραδίδονται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες. Όλες οι παραγγελίες επεξεργάζονται την ίδια μέρα και παραδίδονται στην εταιρία courier την επόμενη εργάσιμη (* εξαιρούνται Αργίες και Σαββατοκύριακα) εφόσον η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί μέχρι τη 13:00.

Μόλις η παραγγελία σας παραδοθεί στα ΕΛΤΑ θα ειδοποιηθείτε μέσω email και ηλεκτρονικού sms με το tracking number της αποστολής σας προκειμένου να μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξή της μέχρι να φτάσει σε εσάς.

Οι παραγγελίες για χώρες εντός Ευρώπης παραδίδονται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες, ενώ για χώρες εκτός Ευρώπης μέσα σε 6-11 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση καθυστέρησης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2102314353 σε εργάσιμες ημέρες και ώρες.