Τρόποι Αποστολής

ΕΛΛΑΔΑ:

Το κόστος της αποστολής των προϊόντων σας για την Αττική είναι 3,50€, ενώ είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 100€, ανεξαρτήτως του όγκου της παραγγελίας σας.

Το κόστος της αποστολής των προϊόντων σας για την επαρχία και άλλες δυσπρόσιτες είναι 6,50€, ενώ είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 150€, ανεξαρτήτως του όγκου της παραγγελίας σας.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει χρέωση 4,00 για την Αττική, 6,00€ για την επαρχία και 8€ για δυσπρόσιτες περιοχές.

ΚΥΠΡΟΣ:

Το κόστος της αποστολής των προϊόντων σας είναι 25€, ενώ είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 300€, ανεξαρτήτως του όγκου της παραγγελίας σας.

ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ:

Η αποστολή των προϊόντων σας για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι 25€, ανεξαρτήτως του όγκου της παραγγελίας σας.

Η αποστολή των προϊόντων σας για χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι 45€, ανεξαρτήτως του όγκου της παραγγελίας σας.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ:

Οι παραγγελίες εντός Αττικής αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ και παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπου χρειάζονται 3-5 μέρες.

Οι παραγγελίες για Κύπρο παραδίδονται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες. Όλες οι παραγγελίες επεξεργάζονται την ίδια μέρα και παραδίδονται στην εταιρία courier την επόμενη εργάσιμη (* εξαιρούνται Αργίες και Σαββατοκύριακα) εφόσον η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί μέχρι τη 13:00.

Μόλις η παραγγελία σας παραδοθεί στα ΕΛΤΑ θα ειδοποιηθείτε μέσω email και ηλεκτρονικού sms με το tracking number της αποστολής σας προκειμένου να μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξή της μέχρι να φτάσει σε εσάς.

Οι παραγγελίες για χώρες εντός Ευρώπης παραδίδονται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες, ενώ για χώρες εκτός Ευρώπης μέσα σε 6-11 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση καθυστέρησης παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2102314353 σε εργάσιμες ημέρες και ώρες.